Iti doresti sa te deplasezi mai rapid si mai usor in oras, sa mergi in vacanta cu familia sau sa te prezenti la intalnirile de afaceri intr-o maniera profesionala? Indiferent de context, cert este ca utilizarea unei masini este esentiala in orice situatie, astfel ca daca nu detii un autoturism personal sau pur si simplu nu il poti folosi pentru moment din diverse cauze, serviciile de rent-a-car reprezinta alternativa perfecta care ti se potriveste. In ultimii ani, cererea pentru astfel de servicii este tot mai mare, astfel ca exista o multime de companii care pun la dispozitia clientilor sai o gama larga de automobile pe care acestia le pot inchiria. Totusi, care sunt cele mai populare masini inchiriate in Romania? Ti-am pregatit o lista cu cele mai apreciate modele la momentul actual, conform datelor oficiale.

Dacia Logan - Cu un pret de inchiriere mai mult decat accesibil pentru avantajele majore pe care le ofera, dar si cu design spatios, sigur si confortabil, potrivit pentru toate nevoile posibile, nu este deloc o surpriza faptul ca Dacia Logan se afla in topul celor mai inchiriate masini de la noi din tara. In plus, aceasta are si un consum mic de carburant, fiind deci o alternativa economica demna de luat in calcul.

Audi A4 - Modern, versatil, dotat cu sisteme de ultima generatie si gata oricand de drum, acest autoturism ramane o alegere populara in randul celor care cauta masini de inchiriat pe care sa le conduca cu placere pe orice drum, fiind un model potrivit pentru orice ocazie.

Toyota Yaris - Datorita fiabilitatii, versatilitatii ridicate, confortului deosebit si pretului mai mult decat decent pentru inchiriere, acest model nu avea cum sa lipseasca de pe lista celor mai populare masini inchiriate in Romania, fiind una dintre cele mai bune variante de luat in calcul din clasa ei.

Ford Focus - Aceasta masina se numara de asemenea printre cele mai cautate masini de inchiriat la noi din tara, lucru deloc de mirare de altfel daca ne referim la experienta unica pe care le-o ofera soferilor la fiecare drum parcurs, fiind o masina sinonima cu fiabilitatea, performanta, gradul ridicat de confort, bugetul redus pentru carburant si flexibilitatea.

Mercedes GLE 4matic - Printre cele mai populare masini inchiriate in Romania se numara si cele din portofoliul Mercedes-Benz, cum ar fi Mercedes GLE - un model perfect pentru aceia care vor sa incerce ceva premium, sinonim cu luxul, performanta si placerea de a conduce in adevaratul sens al cuvantului.

Mercedes C Class - Tot din gama celor de la Mercedes-Benz amintim si acest model, la mare cautare in randul soferilor romani care isi doresc sa inchirieze o masina eleganta, performanta si sigura, potrivita pentru evenimentele importante, cum ar fi intalnirile de afaceri, dar nu numai.

Acestea fiind spuse, acum ca ai aflat care sunt cele mai populare masini inchiriate in Romania, este bine de stiut ca le gasesti pe toate la Ascar.  Punem la dispozitia clientilor nostri o gama variata de masini ce pot fi inchiriate pentru perioade scurte, medii sau lungi de timp, in functie de necesitati, la preturi mereu avantajoase, accesibile pentru orice buget. Pe scurt, la noi beneficiezi de cele mai bune conditii pentru inchirieri auto, asa ca nu ezita sa ne contactezi ori de cate ori ai nevoie.

Nu exista o modalitate mai bune de a testa toate aceste modele populare decat prin inchirierea unei masini de la Ascar. Oferim cele mai noi modele de masini, verificate, curate si echipate corespunzator, asa ca nu mai pierde timpul si rezerva-le chiar acum pe cele preferate – telefonic, prin e-mail sau direct pe site, prin completarea formularului de la sectiunea contact. Indiferent de nevoi sau preferinte, la noi vei gasi cu siguranta un model de masina pe care iti va face placere sa-l conduci.

Suna ! WhatsApp

Pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună acest site folosește cookies.

Continuând navigarea pe site, sunteți de acord cu folosirea cook-iurilor. Mai multe detalii, aici | Inchide