Inchirieri Auto pe Termen Lung

Inchirieri Auto pe Termen Lung

Serviciul de inchiriere de masini pe termen lung este conceput pentru a va oferi toate avantajele inchirierii unei masini pentru calatorii personale de lunga durata, printr-un proces usor si la preturi avantajoase. Solutia de inchiriere auto pe termen lung ofera persoanelor fizice o flexibilitate deplina, fara a fi nevoite sa suporte costuri mari de intretinere si achizitie.

Daca aveti nevoie de o masina pentru mai mult de 30 de zile, serviciul nostru de inchiriere de masini pe termen lung este solutia potrivita pentru dumneavoastra.

Cui se adreseaza serviciile de inchirieri auto pe termen lung?

Serviciul de inchiriere de masini pe termen lung se adreseaza tuturor persoanelor fizice care au nevoie de masini pentru o perioada mai lunga de timp. In cadrul companiei exista si produse similare inchirierilor auto pe termen lung, dar care se adreseaza companiilor (Leasing Operational). Pentru mai multe detalii in legatura cu acest tip de serviciu, puteti contacta departamentul abilitat.


De ce sa optez pentru serviciul de inchiriere auto pe termen lung?   

Serviciul de inchirieri de masini pe termen lung are multiple avantaje, care se pot generaliza la includerea tuturor costurilor de intretinere, precum si a impozitelor si asigurarilor auto. Exista multe motive pentru care o inchiriere auto pe termen lung ar putea fi o optiune inteligenta pe care ar trebui sa o luati in considerare. Consultati lista de mai jos pentru scenarii frecvente care i-au determinat pe clientii nostri sa ia in considerare inchirierea de masini pe termen lung:


Calatorii si vacante prelungite: Cele mai bune calatorii sunt cele care ofera cel mai mult timp alaturi de cei dragi si posibilitatea de a va relaxa si de a explora. Atunci cand planificati o excursie de pana la o luna sau mai mult, va puteti bucura de confortul unei masini pentru a explora toate orasele pe care v-ati propus sa le vizitati.


Inlocuirea masinii: Accidentele si defectiunile auto sunt nefericite, dar se intampla. Daca va aflati intr-o situatie in care masina personala necesita reparatii care dureaza, o inchiriere pe termen lung a unei masini la preturi accesibile va poate oferi siguranta si confortul de care aveti nevoie in orice calatorie.


Munca sezoniera: Uneori, locurile de munca necesita flexibilitate - ceea ce inseamna oportunitati de a sta o luna intr-un alt oras pentru un proiect sau de a va reloca temporar pentru un sezon sau doua. Serviciul de inchiriere de masini pe termen lung este o solutie excelenta pentru flexibilitatea de care aveti nevoie.


Economii generale: Daca aveti nevoie sa inchiriati o masina pentru o perioada mai lunga decat perioada medie de inchiriere, optiunea de inchiriere auto pe termen lung se dovedeste a fi de fapt mai accesibila decat un leasing pe termen scurt sau mai multe inchirieri auto mai scurte.


Masini noi cu tehnologie de ultima generatie: Chiar daca detineti o masina care va ajuta sa va deplasati in oras, este posibil sa nu fie cea mai potrivita solutie pentru calatoriile lungi. Daca masina personala nu este intretinuta corespunzator, este veche si nu este dotata cu tot ce aveti nevoie pentru un confort sporit, aceasta nu va va conduce in siguranta in vacantele lungi si puteti ajunge sa platiti mai mult pe reparatii decat daca optati pentru un serviciu de inchiriere auto pe termen lung. Masinile disponibile pentru inchiriere auto pe termen lung din cadrul companiei noastre sunt verificate periodic, bine intretinute, fac parte din noile generatii de masini si sunt dotate cu sisteme de ultima generatie pentru a va oferi tot confortul de care aveti nevoie la drumuri lungi.

Serviciul de inchirieri auto pe termen lung reprezinta o solutie eficienta pentru toate persoanele care cauta siguranta, eficienta si preturi accesibile pentru a se bucura de drumuri line, oriunde, oricand.

       
 

 

Suna ! WhatsApp

Pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună acest site folosește cookies.

Continuând navigarea pe site, sunteți de acord cu folosirea cook-iurilor. Mai multe detalii, aici | Inchide