Audi A4 sau similar

Audi A4 sau similar
x 4
x 5
Manual

Inchiriere Audi A4

Orice calatorie este mai placuta intr-un Audi. Opteaza pentru inchiriere Audi A4 daca iti doresti sa ai certitudinea unei decizii cu adevarat inspirate. Fiabilitatea masinilor germane este bine cunoscuta, iar un asemenea autoturism te poarta mereu la destinatie in deplina siguranta. Dotat cu cele mai moderne sisteme, Audi A4 este o placere atat pentru soferi, cat si pentru pasagerii sai. 

Pe scurt, este o masina atractiva, eleganta, care dispune de un motor Diesel foarte eficient, ce promite performante foarte bune si un consum scazut de carburant. Fie ca alegi sa folosesti masina in oras, fie sa circuli in exterior, stii ca te vei bucura de o experienta placuta. 

De asemenea, poti calatori si alaturi de alte persoane pentru ca este o masina spatioasa, care poate sa gazduiasca fara probleme pana la 5 pasageri, iar portbagajul este suficient de generos. Tehnologia germana face diferenta, iar Audi se diferentiaza de competitorii sai prin rafinament, stil si confort.

Un alt beneficiu de care vei avea parte atunci cand inchiriezi Audi A4 este acela ca masina vine cu un sofer aditional gratuit. Pregateste-te de urmatoarea ta calatorie alaturi de un autoturism care nu dezamageste niciodata si se ridica mereu la nivelul asteptarilor sau chiar le depaseste!

Depozitul va fi blocat pe cardul de credit la preluarea autoturismului și se va debloca la predarea acestuia în aceleași condiții.

Suna ! WhatsApp

Pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună acest site folosește cookies.

Continuând navigarea pe site, sunteți de acord cu folosirea cook-iurilor. Mai multe detalii, aici | Inchide