Mercedes GLE

Mercedes GLE
luggages
x 5
doors
x 4
passengers
x 5
Automatic
Automatic

Inchiriere Mercedes GLE

Nu sunt multe SUV-uri premium pe piata, insa unele dintre cele mai populare sunt, fara indoiala, cele din portofoliul Mercedes-Benz. Iti propunem spre inchiriere Mercedes GLE, o masina care arata ce inseamna prestigiul, opulenta, statutul si luxul, fiind o adevarata placere la condus. Nu doar soferii se bucura de aceasta masina, ci si pasagerii care beneficiaza de un confort deplin si de numeroase functii care le asigura o experienta mai placuta.

 

Mercedes GLE reprezinta un standard in industria auto, fiind un model ce aduce noi tehnologii care ulterior sunt preluate si de alti producatori. Unul dintre punctele sale forte este siguranta, motiv pentru care nu vei avea nicio grija atunci cand circuli cu acest autoturism. Este ideal pentru orice drum, si urban si extraurban, iar motorul Diesel este foarte economic si performant. 

 

Daca vrei sa te bucuri de o experienta deosebita la fiecare drum, atunci merita sa optezi pentru inchiriere Mercedes GLE si sa asiguri cele mai bune conditii atat pentru tine, cat si pentru pasagerii tai. Venim in intampinarea ta cu autoturisme premium pe care le poti inchiria la preturi accesibile, iar dupa ce vei conduce acest Mercedes-Benz, probabil ca iti vei dori sa il iei cu tine acasa.

Depozitul va fi blocat pe cardul de credit la preluarea autoturismului și se va debloca la predarea acestuia în aceleași condiții.

Suna ! WhatsApp

Pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună acest site folosește cookies.

Continuând navigarea pe site, sunteți de acord cu folosirea cook-iurilor. Mai multe detalii, aici | Inchide