Politica de confidențialitate


Politica de confidențialitate

Acord de Confidentialitate

Politica de confidentialitate - Ascar inchirieri auto RomaniaINTRODUCERE
Site-ul www.ascar.ro este proprietatea S.C. Bookingcars Enterprise SRL, persoana juridica romana, cu punctul de lucru in Bucuresti, sector 3, str. Vasile Lascar 5, CUI RO38840641. Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului www.ascar.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand si navigand pe acest site, acceptati, de facto, termenii de utilizare descrisi in continuare.

NEANGAJAREA RASPUNDERII
Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a produselor, promotiilor si serviciilor S.C. Bookingcars Enterprise  SRL..   S.C. Bookingcars Enterprise SRL nu va acorda nici o garantie referitoare la:
a) evitarea utilizarii anevoioase sau intreruperii in utilizare a site-ului;
b) neafectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
c) faptul ca site-ul www.ascar.ro sau continutul acestui site va fi disponibil, nu contine erori sau ca erorile vor fi eliminate
d) in ceea ce priveste lipsa virusilor sau a unor elemente daunatoare de pe site-ul www.ascar.ro sau de pe dizpozitivele auxiliare (de ex. server)
S.C. Bookingcars Enterprise SRL nu este raspunzatoare pentru informatiile incorecte sau incomplete prezentate pe website-ul www.ascar.ro, si drept urmare toate deciziile luate in baza informatiilor furnizate pe website-ul al www.ascar.ro sunt responsabilitatea exclusiva a utilizatorului.
Astfel S.C. Bookingcars Enterprise  SRL nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI
Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute in acest site sunt proprietatea S.C. Bookingcars Enterprise  SRL, care isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila.
Intregul continut al site-ului S.C. Bookingcars Enterprise SRL (www.ascar.ro) este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de S.C. Bookingcars Enterprise SRL. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea S.C. Bookingcars Enterprise  SRL.

OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI
Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte. S.C. Bookingcars Enterprise SRL nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizare unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

INFORMATII PERSONALE
Cand prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta au ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atat mai necesar in cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.
Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, adresa, numere de telefon, adresa de e-mail, etc.), pentru a va informa despre produsele, serviciile si promotiile S.C.Bookingcars Enterprise  SRL, dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu produsele oferite.
Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

LEGATURA CU ALTE SITE-URI
Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de S.C. Bookingcars Enterprise SRL utile in legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. In cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.
S.C. Bookingcars Enterprise SRL nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe site-ul sau.

ABONAREA SI DEZABONAREA LA NEWSLETTER
Abonarea si dezabonarea la newsletter-ul site-ului www.ascar.ro e gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare.
Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui e-mail. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romana si internationala.Uilizarea newsletter-ului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punct de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea prezentului site in conditiile prevazute de prezentul document, politica de confidentialitate fiind descrisa mai jos. S.C. Bookingcars Enterprise  SRL Srl detine toate drepturile asupra continutului newsletter-ului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.
S.C.Bookingcars Enterprise  SRL nu are niciun fel de responsabilitate cu privire la newsletter-urile transmite catre terte persoane de catre abonati, precum si nici fata de aceste terte persoane.
S.C. Bookingcars Enterprise SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter daca S.C. Bookingcars Enterprise  SRL are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul nu respecta prevederile prezentului document.

CONFIDENTIALITATE
Prin utilizarea site-ului www.ascar.ro Clientul/Utilizatorul decalara ca este de acord cu stocarea electronica a datelor sale cu caracter personal de catre S.C. Bookingcars Enterprise  SRL.
In acest sens va informam ca in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. Bookingcars Enterprise SRL este inregistrata la ANSPDCP ca operator de date cu caracter personal, si are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, cum ar fi numele si prenumele, adresa, numar de telefon, adresa de e-mail, data nasterii, codul numeric personal, seria si numarul de bulletin, informatii despre evaluarea calitatii produselor si serviciilor noaste.
Datele dvs. vor fi colectate si prelucrate de S.C. Bookingcars Enterprise  SRL in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001, putand fi folosite in scopuri asociate produselor si serviciilor oferite de societatea noastra, pentru procesarea cererilor dvs., ofertarea de produse si/sau servicii catre dvs; folosirea datelor dvs. in realizarea unui contract si/sau facturarea lui catre dvs.; solutionarea cererilor, intrebarilor, sugestiilor sau reclamatiilor dvs.; realizarea studiilor de piata in vederea determinarii gradului de satisfactie a clientilor, contactarea dumneavoastra (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje tex sau telefon) in legatura cu bunurile si/sau serviciile oferite de societatea noastra, realizarea de rapoarte statistice etc.
Se considera ca prin utilizarea site-ului www.ascar.ro v-ati dat acceptul expres si fara echivoc ca datele dvs. personale sa fie prelucrate in scopurile enumerate mai sus.
S.C. Bookingcars Enterprise SRL se oblige sa pastreze confidentialitate acestor date. S.C. Bookingcars Enterprise  SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic.
Furnizarea datelor personale catre S.C. Bookingcars Enterprise  SRL nu implica obligativitatea din partea utilizatorului, iar acesta poate refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si poate de asemenea solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date prin adresarea unei notificari la adresa sediului social al S.C. Bookingcars Enterprise SRL indicata mai jos.
Astfel conform prevederior Legii nr. 677/2001 beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul S.C.Bookingcars Enterprise  SRL situat in Bucuresti, sector 2, str. Vasile Lascar, nr 5-7, biroul 13. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si pot fi comunicate numai urmatorilor destinatari: dumneavoastra, imputernicitilor operatorului si partenerilor contractuali ai operatorului. S.C. Bookingcars Enterprise  SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia persoanelor mai sus mentionate.
Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificare justificata in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legislatia in vigoare.
Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul site-ului www.ascar.ro sunt transmise pe cale electronica S.C. Bookingcars Enterprise  SRL nu poate fi facuta raspunzatoare in niciun fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor S.C. Bookingcars Enterprise  SRL va lua toate masurile necesare si va pune la dispozitie toate fisierele organelor competente abilitate sa solutioneze acest tip de infractiune.
S.C.Bookingcars Enterprise SRL nu va furniza adresa dvs. de e-mail sau alte date cu caracter personal, cu exceptiile mai sus mentionate.
S.C. Bookingcars Enterprise SRL nu incurajeaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de Clientii si Utilizatorii sai fara acordul explicit al acestora.
S.C. Bookingcars Enterprise  SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.
S.C. Bookingcars Enterprise SRL nu poate fi facuta responsabila in niciun fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de www.ascar.ro in scopul precizat in prezentul document.
Orice incercare de a accesa datele cu caracter personal ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele server-ului pe care ruleaza site-ul www.ascar.ro va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.ascar.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune

INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI
Orice persoana care viziteaza site-ul S.C. Bookingcars Enterprise SRL (www.ascar.ro) si care isi ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre S.C. Bookingcars Enterprise  SRL in vederea efectuarii de studii de piata; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; solutionarea de catre S.C. Bookingcars Enterprise  SRL a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate; alte activitati intreprinse de S.C. Bookingcars Enterprise SRL si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.
S.C.Bookingcars Enterprise SRL va pastra confidentialitatea acestor informatii.

ANPC (Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului)
TEL INFO-CONSUMATOR - linie telefonica cu apelare gratuita - 0800080999 

TEL INFO-CONSUMATOR - linie linie cu tarif normal – 0212011999 

Site-ul oficial al Autoritatii Nationala pentru Protectia Consumatorului: www.anpc.gov.ro

Comisariatul pentru Protectia Consumatorului al Municipiului Bucuresti:
Adresa : Bucuresti, sector 1, str. Transilvaniei nr. 2, CP 010798
Tel. 0213106385 ; 0219660
Fax : 0213106380
E-mail : reclamatii.bucuresti@opc.ro


Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Ilfov:
Adresa : Bucuresti, sector 1, Bld. N. Balcescu nr. 21, et. III, cod 010044
Tel. 0213150355Fax 0213150328
E-mail : reclamatii.ilfov@opc.ro


DIPOZITII FINALE
Orice alta problema cauzata de produsele si/sau serviciile prezentate pe site-ul www.ascar.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document se va solution ape cale amiabila in 30 de zile de la data sesizarii in scris a problemei de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila competenta de solutionare revine instantei judecatoresti de la sediul S.C.Bookingcars Enterprise SRL.
Fiind de accord cu acesti Termeni si Conditii de utilizare a site-ului www.ascar.ro Clientul/utilizatorul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.
Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.

SECURITATEA DATELOR
Securitatea datelor dumneavoastra este importanta pentru noi. Cand introduceti date sensibile (de ex. numarul cartii de credit) in timpul unei inregistrari sau in timpul crearii unei rezervari, acestea vor fi criptate prin tehnologia SSL (Secure Socket Layer). Respectam standardele general acceptate pentru a proteja datele personale si de indentitate transmise catre noi, atat in timpul transmiterii lor cat si dupa primirea acestora. Cu toate acestea, nicio metoda de transmitere a datelor prin internet sau metoda de stocare a acestora intr-un mediu electronic, nu este 100% sigura. De aceea, desi pentru protejarea datelor folosim metode acceptate comercial, nu putem garanta securitatea absoluta a acestora. Din acest motiv, va rugam sa nu introduceti datele cartii de credit in formularele de pe website-ul nostru, decat daca datele cartii de credit sunt mentionate ca fiind obligatorii. 

S.C. Bookingcars Enterprise  SRL va solicita clientilor/utilizatorilor copii de pe documentele (permis de conducere + buletin/pasaport) in vederea folosirii lor conform termenilor si conditiilor agreeate intre S.C. Bookingcars Enterprise SRL si "Asigurator" in cazul deschiderii unor dosare de dauna/furt. Transmiterea de catre clienti/utilizatori a copiilor documentelor atat prin intermediul site-ului www.ascar.ro, pe email (contact@ascar.ro/rezervari@ascar.ro) sau fizic prin prezentarea copiilor la semnarea contractului, reprezinta consimtamantul expres al utilizatorului/clientului pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. Bookingcars Enterprise SRL

De asemenea, copiile de pe documentele solicitatea, au scop justificativ, in fata Politiei Romane, cu privire la inchirierea, folosirea, cazurilor de accidente rutiere, furturi auto si orice speta penala in legatura cu autoturismele ce sunt mentionate in contractul de inchiriere.

(Ultima actualizare: 25.11.2020) 

Pagina Web a brandului "ASCAR" va inchiria autoturisme si va incasa orice plata incepand cu data de 25.11.2020 in numele si conturile societatii SC Bookingcars Enterprise  SRL

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACESTE REGULI IN TOTALITATEA LOR. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD SI ATI ACCEPTAT ACESTE CLAUZE SI REGULI.
Va multumim pentru vizitarea acestei pagini,
ASCAR

 

GDPR - Notificare privind confidențialitatea in contractul de închiriere auto

La Ascar Rent a car, ne angajăm să protejăm confidențialitatea dvs. și să asigurăm securitatea datelor dvs. personale conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR) – “Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE’’. Această Notificare GDPR privind confidențialitatea explică modul în care colectăm, utilizăm, dezvăluim și stocăm informațiile dvs. personale în conformitate cu GDPR.

 

Operatorul de date

Ascar Rent a car, cu sediul în strada Vasile Lascar, nr 5, sector 2, Bucuresti, Romania, 020491 este operatorul de date responsabil pentru prelucrarea datelor dvs. personale în cadrul acestui contract de închiriere auto.

 

Tipurile de date personale colectate

Putem colecta următoarele tipuri de date personale în scopul furnizării serviciilor de închiriere auto:

 

 • Informații de contact (cum ar fi nume, adresă, adresă de email și număr de telefon)
 • Detalii de identificare (cum ar fi informații despre permisul de conducere, detalii despre pașaport)
 • Informații de plată (cum ar fi detaliile cardului de credit)
 • Istoricul închirierilor și preferințele dvs.
 • Orice informații suplimentare pe care le furnizați în timpul procesului de rezervare sau în perioada de închiriere

 

Scopul și baza legală a prelucrării

Colectăm și prelucrăm datele dvs. personale în următoarele scopuri și pe baza următoarelor temeiuri legale:

 

 • Pentru gestionarea și îndeplinirea rezervării dvs. de închiriere auto: Prelucrarea este necesară pentru executarea contractului dintre dvs. și noi.
 • Pentru comunicarea cu dvs.: Vă putem trimite comunicări referitoare la închiriere, cum ar fi confirmări și actualizări ale rezervării, pe baza interesului nostru legitim de a vă furniza informațiile necesare.
 • Pentru respectarea obligațiilor legale: Putem prelucra datele dvs. personale pentru a respecta legile și reglementările aplicabile, cum ar fi cerințele contabile și fiscale.
 • Pentru îmbunătățirea serviciilor noastre: Putem analiza datele dvs. personale pentru a înțelege preferințele clienților și pentru a îmbunătăți ofertele noastre de închiriere auto, pe baza interesului nostru legitim de a furniza servicii de calitate.

 

Păstrarea datelor

Vom păstra datele dvs. personale doar pentru perioada necesară îndeplinirii scopurilor menționate în această Notificare GDPR privind confidențialitatea, cu excepția cazului în care o perioadă de păstrare mai lungă este cerută sau permisă de lege.

 

Partajarea și dezvăluirea datelor

Putem partaja datele dvs. personale cu terțe părți în următoarele circumstanțe:

 

 • Furnizori de servicii de închiriere auto: Putem partaja datele dvs. personale cu partenerii și afiliații noștri care furnizează servicii de închiriere auto necesare pentru îndeplinirea rezervării dvs.
 • Autorități legale și reglementare: Putem dezvălui datele dvs. personale pentru a respecta obligațiile legale sau a răspunde cererilor legale din partea autorităților publice.

 

Transferul datelor

Datele dvs. personale pot fi transferate și stocate în țări din afara Spațiului Economic European (SEE). Vom lua măsuri adecvate pentru a ne asigura că orice astfel de transferuri internaționale respectă legile aplicabile privind protecția datelor și asigură protecția adecvată a datelor dvs. personale.

 

Drepturile dvs.

În conformitate cu GDPR, aveți următoarele drepturi referitoare la datele dvs. personale:

 

 • Dreptul de acces: Aveți dreptul de a solicita accesul la datele dvs. personale pe care le deținem.
 • Dreptul la rectificare: Puteți solicita corectarea sau actualizarea oricăror date personale inexacte sau incomplete.
 • Dreptul la ștergerea datelor: Puteți solicita ștergerea datelor dvs. personale în anumite circumstanțe.
 • Dreptul la restricționarea prelucrării: Puteți solicita limitarea prelucrării datelor dvs. personale în anumite condiții.
 • Dreptul la portabilitatea datelor: Puteți solicita o copie a datelor dvs. personale într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și ușor de citit de mașini.
 • Dreptul la opoziție: Puteți obiecta la prelucrarea datelor dvs. personale în anumite situații.
 • Dreptul de retragere a consimțământului: Dacă ne bazăm pe consimțământul dvs. pentru prelucrare, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment.

 

Informații de contact

Dacă aveți întrebări sau doriți să vă exercitați drepturile referitoare la datele dvs. personale, vă rugăm să ne contactați la:

Ascar Rent a car

Vasile Lascar, nr 5, sector 2, Bucuresti, Romania, 020491 / gdpr@ascar.ro / +40772.227.227 / www.ascar.ro

 

Putem actualiza această Notificare GDPR privind confidențialitatea din când în când. Orice modificări semnificative vă vor fi comunicate.

Data ultimei actualizări: [06.07.2023]

Prin semnarea acestui contract de închiriere auto, recunoașteți că ați citit și înțeles Notificarea noastră GDPR privind confidențialitatea și vă dați consimțământul pentru prelucrarea datelor dvs. personale conform descrierii prezentate aici.

Suna ! WhatsApp

Pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună acest site folosește cookies.

Continuând navigarea pe site, sunteți de acord cu folosirea cook-iurilor. Mai multe detalii, aici | Inchide