Reduceri pentru clientii ASCAR

Cele mai bune preturi

Intra in Clubul ASCAR
Intra in Clubul ASCAR

10% reducere pe site

Nu uita: trebuie sa fii logat in contul tau de Ascar Club pentru ca reducerile sa se aplice.

Easy Rent
Easy Rent

Cel mai usor si rapid mod de a inchiria o masina! 

Asigurare Totala
Asigurare Totala

Cel mai sigur mod de a folosi o masina inchiriata.

Secure your peace of mind; drive relaxed

Intrebari frecvente

* Condițiile explicate aici sunt furnizate în scop informativ. Vă sugerăm să vă uitați întotdeauna la condițiile actuale din Termenii și condițiile noastre de utilizare.

Locatii Ascar

Relatii clienti pentru toate locatiile Ascar

Bucuresti
Bucuresti

bucuresti@ascar.ro

Cluj Napoca
Cluj Napoca

cluj@ascar.ro

Brasov
Brasov

brasov@ascar.ro

Aviz legal

Cand accesati paginile web ascar.ro/ascar.eu, acceptati termenii si conditiile urmatoare. Daca nu sunteti de acord si nu doriti sa acceptati termenii si conditiile Ascar, va sfatuim sa nu utilizati serviciile oferite pe aceste pagini web.

1. Scopul Ascar.ro/Ascar.eu este sa informeze si sa ofere acces clientilor cu buna credinta catre serviciul de inchiriere auto si sa comunice oferta pe care o practica Ascar. Acest serviciu se adreseaza exclusiv catre clientii retail (clienti si utilizatori) 

2. Produsele si serviciile Ascar vor fi disponibile catre utilizare clientilor care acceta Termenii si conditiile Generale ale serviciilor afisate pe ecran. Aceste conditii generale depind de conditiile fiecarui serviciu solicitat. 

3. Serviciul de inchirier auto este limitat la teritoriul Romaniei. Pentru trecere granitelor Romaniei, trebuie sa primiti in scris acceptul Ascar. 

4. Ascar isi rezerva dreptul de a suspenda temporar serviciile oferite pe Ascar.ro/Ascar.eu fara a notifica inainte. In acelasi mod, Ascar poate restrictiona, in cazul ofertelor concrete, numarul de zile in care ofertele sunt disponibile, categoria sau modelul autoturismului, locatia sau biroul unde ofertele sunt disponibile. Rezervările care au intenții frauduloase sau presupun competență neloială pentru Ascar sunt complet interzise și pot fi anulate.

5. Puteți consulta politica noastră de confidențialitate și protecție a datelor la https://ascar.ro/politica-de-confidentialitate

6. Legea aplicabilă conținutului paginilor Web ale Ascar va fi legea romana și va fi supusă jurisdicției romane și instanțelor competente din Romania.

7. Activarea gratuită și voluntară de către utilizator a „Ascar.ro/Ascar.eu” echivalează cu acceptarea explicită a acestor condiții.

8. Toate conținuturile din Ascar Web sunt protejate de legile de proprietate intelectuală și de proprietate industrială și de drepturi de autor. Distribuirea, modificarea, încetarea, comunicarea publică și orice alt act care nu a fost autorizat expres în prealabil și în scris de Ascar, care este titularul drepturilor operaționale, sunt interzise.

Suna ! WhatsApp

Pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună acest site folosește cookies.

Continuând navigarea pe site, sunteți de acord cu folosirea cook-iurilor. Mai multe detalii, aici | Inchide