Oferte Speciale

Cele mai bune preturi pentru masini de inchiriat in Bucuresti si Aeroport Otopeni.

Ford Ranger 4x4
Ford Ranger 4x4

Puternic, robust, potrivit pentru toate drumurile din România.

Combustibil: Motorină - An: 2022 - Transmisie: Automată - Tracțiune: 4x4 diferential - Locuri: 5 locuri - Usi: 4 uși - Consum: 9%

Dacia Logan
Dacia Logan

Cu Relax Rent, fara limita de km si fara garantie.

Combustibil: Benzina&GPL - An fabricatie: 2023 - Cutie viteze: manual - Numar locuri: 5 locuri - Numar portiere: 5 usi

 

Dacia Duster Automat
Dacia Duster Automat

Cu Relax Rent, fara limita de km si fara Garantie.

Combustibil: Benzina - An fabricatie: 2023 - Cutie viteze: automat - Numar locuri: 5 locuri - Numar portiere: 5 usi - Putere: 150hp

ASCAR! Aici gasesti cele mai bune conditii si preturi pentru inchirieri auto.

ASCAR! Aici gasesti cele mai bune conditii si preturi pentru inchirieri auto.

Ai access la PROMOTII EXCLUSIVE in contul tau.

Ia-ti asigurare totala FARA GARANTIE SI RASPUNDERE

Ai tarife cu TOTUL INCLUS zero surprize sau extracosturi.

Daca te-ai razgandit ai ANULARE GRATUITA cu 24 ore inainte de data de start.

Inchirieri Auto direct din Aeroport in Bucuresti, Cluj, Iasi, Brasov.

Kilometri nelimitati

Prinde ofertele fara limita de kilometri.

Preluare din aeroport

Preluare si returnare direct in aeroporturi

Anulare gratuita

Cu cel putin 24 ore inainte de start si nu platesti nimic.

Inchirieri Auto Bucuresti cu Ascar rent a car

Compania ASCAR ofera servicii de inchirieri masini si raspunde celor mai exigente cerinte ale clientilor sai. Pentru cine isi doreste sa inchirieze o masina competitiva, la orice ora din zi sau din noapte, si sa beneficieze de cele mai bune servicii la preturi accesibile, ASCAR poate fi solutia potrivita.

Echipa ASCAR  este formata din persoane energice, profesioniste si competitive care inteleg cat de repede trebuie sa raspunda cerintelor clientilor. Este vorba despre clienti care calatoresc foarte mult in tara sau in afara tarii, clienti care calatoresc la orice ora din zi, fiind intr-o continua miscare prin prisma activitatii lor, oameni de afaceri sau persoane fizice care pur si simplu au nevoie de o masina care sa le satisfaca nevoile imediate atunci cand propriul autovehicul nu este disponibil din diverse motive.

Ascar ofera reduceri considerabile de pret pentru inchirieri auto Bucuresti

Compania ASCAR ofera reduceri substantiale la serviciile de inchiriere auto Bucuresti. Concret, este vorba despre reduceri procentuale de pret pana la 50%. Cu astfel de reduceri pot fi inchiriate autovehicule de tipul: Dacia Logan, Skoda Octavia, Rentault Megane, Renault Clio, Skoda Rapid, Mercedes A class, Nissan Qashqai, Ford Kuga, Land Rover Discovery si multe altele. De exemplu, modelul de autovehicul Renault Megane poate fi inchiriat incepand cu 19 de EUR/zi sau chiar mai putin pentru o perioada mai mare de timp.

 

Inchirieri auto Bucuresti Ascar

Servicii de inchirieri auto Bucuresti, in orice moment al zilei

Serviciul de inchiriere Ascar este non-stop, ceea ce inseamna ca 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, se pot rezerva, prelua si preda masinile inchiriate.  Durata de inchiriere a masinii se poate prelungi in functie de preferintele clientilor.

Inchirieri auto Bucuresti este un serviciu gandit sa raspunda eficient tuturor situatiilor in care poate aparea necesitatea iminenta de a avea rapid la dispozitie un autovehicul pregatit pentru a rula in oras sau, dimpotriva, pentru o calatorie de cateva sute de kilometri in afara orasului.

Pentru optimizarea serviciilor, Ascar le ofera clientilor sai posibilitatea de a inapoia masina intr-o locatie la alegere, cu mentiunea ca aceasta trebuie sa se afle intr-una din zonele acoperite de companie. Pe langa inchirierea autovehiculelor in Bucuresti, Ascar ofera si servicii precum transfer la Aeroportul Otopeni si in sens invers, masina cu sofer in Bucuresti sau Romania.

Serviciile de inchirieri auto Bucuresti au o serie de avantaje

Principalele avantaje pe care le ofera ASCAR sunt rapiditatea si accesibilitatea serviciilor. Preocuparea principala a companiei este sa stabileasca o relatie directa cu utilizatorii serviciilor sale si sa isi dezvolte o baza de clienti fideli, increderea fiind unul dintre elementele principale ale acestui proces.

Masinile pe care compania le ofera spre inchiriere sunt intr-o stare tehnica foarte buna, parcul auto fiind tot timpul reinnoit, curate si echipate corespunzator sezonului.

Seriozitatea si responsabilitatea sunt elemente care fac diferenta

Ascar ofera servicii de inchirieri auto Bucuresti intr-un mod responsabil, tratand toate solicitarile cu cea mai mare seriozitate.   Pe de alta parte, reprezentantii companiei au aceleasi asteptari de la clientii sai - respectarea angajamentelor pe care si le-au asumat de la preluarea masinii, respectarea tuturor regulilor pe care le implica conducerea pe drumurile publice, precum si pastrarea autovehiculului in starea in care a fost preluat la inchiriere.
 

Pentru siguranta si confortul clientilor de inchirieri auto, am pus la dispozitie un serviciu Non-Stop de asistenta rutiera si consultanta rent a car Bucuresti si rent a car Romania. Puteti lua legatura cu unul dintre reprezentantii nostri, fie apeland numarul de telefon: +40772.227.227, fie pe email la adresa: contact@ascar.ro

Suna ! WhatsApp

Pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună acest site folosește cookies.

Continuând navigarea pe site, sunteți de acord cu folosirea cook-iurilor. Mai multe detalii, aici | Inchide