Inchirieri Auto Bucuresti

Inchirieri Auto Bucuresti

Serviciul de inchiriere Ascar este non-stop, ceea ce inseamna ca 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, se pot rezerva, prelua si preda masinile inchiriate.  Durata de inchiriere a masinii se poate prelungi in functie de preferintele clientilor.

Vezi flota de masini

Prinde ofertele lunii. Stoc limitat!

Fara costuri ascunse

Dacia Duster sau similar
Dacia Duster sau similar

Cea mai populara alegere

Economic - Dacia Logan
Economic - Dacia Logan

Economic si confortabil

Dacia Sandero sau similar
Dacia Sandero sau similar

Transmisie automata!

Inchirieri Auto Bucuresti

Ascar ofera servicii de inchirieri auto in Bucuresti intr-un mod responsabil, tratand toate cererile cu seriozitate, promptitudine si profesionalism. Acestea sunt atributele care descriu cel mai bine serviciul de rent a car oferit de compania noastra.

Obiectivul nostru este satisfactia absoluta a clientilor nostri. Din acest motiv, oferim posibilitatea inchirierii de masini din mai multe locatii in Bucuresti, la preturi foarte avantajoase. Clientii nostri pot beneficia de reduceri substantiale, de pana la 50%, la serviciile de inchiriere auto in Bucuresti pe termen lung. Astfel, pot fi inchiriate la preturi extrem de accesibile masini precum Dacia Logan, Skoda Octavia, Skoda Rapid, Rentault Megane si Clio, Mercedes A class, Nissan Qashqai, Ford Kuga, Land Rover Discovery si multe alte autovehicule.

Serviciu de inchirieri masini in Bucuresti disponibil 24/7

Ascar iti ofera posibilitatea de a inchiria o masina in orice moment al zilei. 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, poti rezerva, prelua si preda masina inchiriata in zonele din Bucuresti acoperite de companie. Fiind un serviciu gandit sa raspunda tuturor nevoilor clientilor, Ascar iti ofera posibilitatea de a prelungi durata de inchiriere a masinii in cazul in care vacanta ta sufera modificari.

Siguranta ta este responsabilitatea noastra

Vrei sa explorezi tara in siguranta cu un vehicul modern si complet echipat? Ascar iti ofera masini de inchiriat care transforma fiecare drum intr-o calatorie confortabila si sigura. Masinile oferite spre inchiriere sunt intr-o stare tehnica foarte buna, verificate periodic, curate si echipate corespunzator fiecarui sezon. Pentru a ne asigura ca fiecare vehicul este tratat cu aceeasi responsabilitate din partea clientilor, cerem respectarea angajamentelor pe care si le-au asumat de la preluarea masinii. Acest lucru implica, de asemenea respectarea tuturor regulilor pe drumurile publice, precum si pastrarea masinii in starea in care a fost preluata.

Ascar ofera cele mai noi modele de masini in stare excelenta si iti pune la dispozitie un call center gata sa te ajute cu orice ai nevoie. Avem o gama variata de masini de inchiriat (masini automate, minivan, masini de lux) pentru a satisface toate cerintele clientilor nostri.

Inchirieri SUV in Bucuresti

SUV-urile noastre iti ofera flexibilitate, confort, putere si mult spatiu pentru bagaje. Indiferent daca mergi intr-o excursie de familie in weekend sau iti doresti sa explorezi peisajul rural, suntem siguri ca vom avea SUV-ul ideal pentru nevoile tale.

Inchirieri masini VAN si Monovolum in Bucuresti

Ai nevoie de spatiu suplimentar pentru persoane, bagaje sau marfa? Masinile noastre din clasa Monovolum si VAN pot gazdui pana la 7 si, respectiv, 9 pasageri si sunt excelente pentru vacante de familie sau pentru grupuri mari. VAN-urile sunt ideale pentru transportul obiectelor voluminoase care s-ar putea sa nu incapa in vehiculul personal.

Inchiriere masini de lux in Bucuresti

Cauti o experienta de condus diferita de ce ai testat pana acum? Masinile noastre de lux iti asigura o calatorie putin altfel. Vrei sa te bucuri de putere, tehnologie moderna si confort? Inchiriaza o masina de lux de la Ascar si profita de cele mai bune oferte rent a car de pe piata.

Inchirieri masini economice in Bucuresti

Masinile economice sunt ideale pentru zonele aglomerate, din centrul orasului, cu trafic intens si locuri de parcare inguste. O masina economica este foarte eficienta in ceea ce priveste consumul de combustibil. Rezerva acum si profita de tarifele reduse la inchirieri auto economice de la Ascar.ro.

Daca esti in cautare de o masina ieftina si buna, Dacia Logan poate fi alegerea potrivita pentru tine. Cu un design nou, un interior mult mai confortabil si suficient spatiu pentru bagaje, Dacia Logan a devenit cea mai cautata masina de inchiriat. O astfel de masina iti ofera confort si siguranta necesara pentru drumurile din Romania, la cel mai bun pret de pe piata si cu un consum redus de combustibil.

Pentru mai multe detalii despre procesul de inchiriere masini in Bucuresti, preturi si alte informatii, ne poti contacta telefonic la numarul (004)-0772.227.227 sau prin e-mail la contact@ascar.ro, de luni pana vineri in intervalul orar 09:00 - 18:00.

Suna ! WhatsApp

Pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună acest site folosește cookies.

Continuând navigarea pe site, sunteți de acord cu folosirea cook-iurilor. Mai multe detalii, aici | Inchide