Renault Trafic

Renault Trafic
luggages
x 9
doors
x 4
passengers
x 9
Manual
Manual

Inchiriere Renault Trafic 9 locuri

Daca vrei sa descoperi Romania intr-un grup mai mare, la bordul unei masini care ofera cele mai bune conditii, Renault Trafic este o alegere excelenta. Opteaza pentru inchiriere Renault Trafic 9 locuri si te vei bucura de o masina foarte spatioasa, ideala atat pentru pasageri, cat si pentru bagajele acestora. 

 

Fiind dotat cu un motor Diesel, acest autoturism se dovedeste a fi foarte economic, avand un consum mic de carburant, iar calatoriile vor fi foarte accesibile din punct de vedere financiar. Si pretul de inchiriere este unul redus, acesta fiind un alt mare avantaj pe care ti-l propunem. Mai mult, stii ca ajungi la destinatie in cele mai bune conditii, masina fiind foarte fiabila, cu un motor bun, performant, iar sistemele de siguranta reprezinta un alt plus. 

 

Poti sa iti aduni prietenii si sa iti faci bagajele pentru urmatoarea calatorie, pentru ca mijlocul de transport potrivit tocmai l-ai descoperit si te asteapta la noi cu serviciul de inchiriere Renault Trafic 9 locuri. Nu mai trebuie sa inchiriezi doua masini separate, ceea ce este mai costisitor, ci puteti merge impreuna in acelasi vehicul, ceea ce, fara indoiala, reprezinta o experienta mult mai placuta. Profita de avantajele pe care ti le propunem si bucura-te o calatorie pe care nu o vei uita!

Depozitul va fi blocat pe cardul de credit la preluarea autoturismului și se va debloca la predarea acestuia în aceleași condiții.

Suna ! WhatsApp

Pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună acest site folosește cookies.

Continuând navigarea pe site, sunteți de acord cu folosirea cook-iurilor. Mai multe detalii, aici | Inchide