Nissan Qashqai (or similar)

Nissan Qashqai (or similar)
luggages
x 4
doors
x 5
passengers
x 5
Automatic
Automatic

Inchiriere Nissan Qashqai

Qashqai este modelul care a dat tonul la popularizarea SUV-urilor compacte, iar producatorul japonez Nissan este renumit pentru fiabilitatea autoturismelor care ies pe portile fabricilor sale. Acest SUV compact este ideal pentru Romania datorita dimensiunilor prietenoase, spatiului generos la interior si pentru ca garda la sol este mai ridicata.

 

Cine este interesat de inchiriere Nissan Qashqai se va bucura de un motor Diesel foarte performant, care este economic si asigura un consum redus de carburant. 

In plus, masina dispune de mult spatiu la interior si chiar 5 persoane se pot bucura de confort. Poti sa calatoresti oriunde doresti in conditii optime, iar pentru ca nivelul de echipare pe care il propunem este peste medie, atat soferul, cat si pasagerii sai au de castigat. Pentru calatoriile la munte, serviciul de inchiriere Nissan Qashqai se dovedeste a fi ideal pentru ca autoturismul este foarte versatil si se adapteaza la orice context.

 

Mai mult, Nissan este un brand foarte fiabil care produce masini bune, placute de condus, foarte sigure si care raspund tuturor nevoilor venite din partea soferilor si pasagerilor. Cine alege sa inchirieze un asemenea autoturism are certitudinea ca a luat o decizie cu adevarat inspirata, indiferent de care este scopul calatoriei sale.

Depozitul va fi blocat pe cardul de credit la preluarea autoturismului și se va debloca la predarea acestuia în aceleași condiții.

Suna ! WhatsApp

Pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună acest site folosește cookies.

Continuând navigarea pe site, sunteți de acord cu folosirea cook-iurilor. Mai multe detalii, aici | Inchide