Mercedes GLA

Mercedes GLA
doors
x 5
passengers
x 5
Automatic
Automatic

Inchiriere Mercedes GLA

Ne dorim sa asiguram mereu cele mai bune conditii pentru clientii nostri si suntem constienti de faptul ca orice drum este mai placut atunci cand ajungi la destinatie intr-un Mercedes-Benz. Opteaza pentru inchiriere Mercedes GLA si te vei bucura de unul dintre cele mai de succes SUV-uri ale producatorului german. Vei avea parte de stil, rafinament si eleganta la fiecare drum, iar experienta asigurata este deosebita atat pentru soferi, cat si pentru pasageri. 

 

GLA este un model foarte versatil, care se potriveste in orice context, atat in oras, cat si la drum lung, motiv pentru care merita sa iti faci bagajele pentru urmatoarea calatorie. Motorul Diesel este o adevarata placere la condus pentru ca asigura o experienta grozava, dar este si economic, iar cutia automata in 9 trepte nu se lasa mai prejos. 

 

In plus, cine este interesat de inchiriere Mercedes GLA trebuie sa stie ca va avea acces la cele mai noi tehnologii germane, cele care dau tonul in industria auto. Siguranta reprezinta un alt punct forte al acestui SUV care nu dezamageste niciodata si se ridica mereu la nivelul asteptarilor. Dupa ce conduci Mercedes GLA, ai toate sansele sa iti doresti sa iei cu tine acasa aceasta masina!

Depozitul va fi blocat pe cardul de credit la preluarea autoturismului și se va debloca la predarea acestuia în aceleași condiții.

Suna ! WhatsApp

Pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună acest site folosește cookies.

Continuând navigarea pe site, sunteți de acord cu folosirea cook-iurilor. Mai multe detalii, aici | Inchide