Mercedes E Class

Mercedes E Class
luggages
x 4
doors
x 4
passengers
x 5
Automatic
Automatic

Inchiriere Mercedes E Class

Ai nevoie de o limuzina de lux care sa te poarte cu stil si eleganta pana la destinatie? Iti propunem spre inchiriere Mercedes E Class, o masina cu adevarat speciala care iti poate arata ce inseamna confortul si opulenta. Este o adevarata placere sa conduci o asemenea masina si cel putin la fel de bine este sa fii pasager. Mercedes E Class reprezinta o alegere inspirata atat pentru drumurile in oras cand vrei sa ai parte de confort deplin, dar si in exterior, cand calatoresti pe distante mari si iti doresti sa te simti bine. 

 

Asadar, iti poti face bagajele alaturi de cei dragi si sa porniti intr-o excursie pentru ca veti avea spatiu suficient la interior, iar echiparea superioara a masinii vine cu numeroase functii menite sa aduca un plus de confort. Mai mult, masina are tractiune integrala, ceea ce reprezinta un alt mare avantaj, in special in lunile de iarna cand zapada chiar nu va reprezenta o problema. In plus, motorul este Diesel, fiind foarte performant si asigurand un consum scazut de carburant. Cand optezi pentru inchiriere Mercedes E Class te bucuri de o experienta deosebita si ai certitudinea ca te simti bine mereu, indiferent de locul in care vrei sa ajungi.

Depozitul va fi blocat pe cardul de credit la preluarea autoturismului și se va debloca la predarea acestuia în aceleași condiții.

Suna ! WhatsApp

Pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună acest site folosește cookies.

Continuând navigarea pe site, sunteți de acord cu folosirea cook-iurilor. Mai multe detalii, aici | Inchide