Mercedes C Class

Mercedes C Class
doors
x 4
passengers
x 5
Automatic
Automatic

Inchiriere Mercedes C Class

Nimic nu se compara cu o masina premium, iar Mercedes-Benz C Class este un sedan de o calitate superioara, lucru care se simte la fiecare drum parcurs. Opteaza pentru inchiriere Mercedes C Class atunci cand iti doresti ca o masina cu stil sa te poarte pana la destinatie, timp in care te vei bucura de o experienta grozava. Cu un asemenea autoturism poti ajunge oriunde, fiind excelent atat pentru mediul urban, cat si in afara.

 

Motorul Diesel este unul economic, avand un consum redus de carburant, iar cutia automata este foarte performanta, motiv pentru care fiecare drum parcurs va fi o adevarata placere. In plus, C Class este spatios la interior si dispune de un portbagaj de dimensiuni potrivite chiar si pentru bagajele a 5 persoane. Fie ca alegi sa circuli in oras, fie la drum lung, aceasta chiar este o masina versatila.

 

Cine isi doreste sa conduca o masina fiabila, care sa evoce calitatea germana si care sa ii permita sa se bucure de tehnologii de ultima ora, atunci poate apela la noi pentru inchiriere Mercedes C Class. Pretul de inchiriere este mic pentru un sedan premium, astfel ca cine face o asemenea alegere, cu siguranta va fi multumit pe deplin.

Depozitul va fi blocat pe cardul de credit la preluarea autoturismului și se va debloca la predarea acestuia în aceleași condiții.

Suna ! WhatsApp

Pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună acest site folosește cookies.

Continuând navigarea pe site, sunteți de acord cu folosirea cook-iurilor. Mai multe detalii, aici | Inchide