Mercedes A Class

Mercedes A Class
doors
x 5
passengers
x 5
Automatic
Automatic

Inchiriere Mercedes A Class Sedan

Nimic nu se compara cu un brand premium in materie de autoturisme. Mercedes-Benz este renumit pentru calitatea autoturismelor pe care le produce, iar serviciul de inchiriere Mercedes A Class Sedan este tot mai popular pe zi ce trece. Atat soferii, cat si pasagerii se bucura de un confort deplin pe care nu il intalnesc in cazul multor masini. Modelul propus dispune de cutie automata, fiind o masina foarte performanta si usor de condus, iar navigatia reprezinta un alt mare plus in orice calatorie.

 

Mai mult, motorul Diesel este economic si nu te va purta des pe la benzinarie. Fiind versiunea Sedan a modelului A Class, masina se dovedeste a fi foarte spatioasa la interior, dar si portbagajul generos reprezinta un alt mare plus, pentru ca orice calatorie sa se desfasoare in conditii optime. Cine este interesat de inchiriere Mercedes A Class Sedan poate alege aceasta masina indiferent daca isi doreste sa circule preponderent in oras sau in exterior. 

 

Fiecare calatorie va fi dominata de rafinament, stil si eleganta, fiind o adevarata placere, iar dupa ce conduci masina ai toate sansele sa iti doresti una acasa. La noi vei beneficia de un cost de inchiriere foarte accesibil, asa ca merita sa profiti.

Depozitul va fi blocat pe cardul de credit la preluarea autoturismului și se va debloca la predarea acestuia în aceleași condiții.

Suna ! WhatsApp

Pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună acest site folosește cookies.

Continuând navigarea pe site, sunteți de acord cu folosirea cook-iurilor. Mai multe detalii, aici | Inchide