Ford Ranger sau similar

Ford Ranger sau similar
doors
x 4
passengers
x 5
Automatic
Automatic

Inchiriere Ford Ranger

Daca iti plac calatoriile la munte, cu siguranta ai nevoie si de un mijloc de transport adecvat, care sa te poarte catre cele mai indepartate puncte, iar un Ford Ranger chiar reprezinta o optiune grozava in acest sens. Opteaza pentru inchiriere Ford Ranger si ai certitudinea ca ai luat o decizie inspirata pentru ca te vei bucura de o masina mare, tipic americana, care dispune de tehnologie moderna, de ultima generatie. 

Este o masina foarte spatioasa, care ofera versatilitate si care iti permite sa iei cu tine tot bagajul necesar, fara sa fii nevoit sa faci compromisuri. In plus, dispune de un motor Diesel care este foarte economic, cu un consum redus de carburant si placut de condus, iar cutia automata asigura o placere aparte. Nu doar soferii se bucura de acest autoturism, ci si pasagerii care au parte de confort deplin.

 

Cand optezi pentru inchiriere Ford Ranger nicio destinatie nu este inaccesibila, iar noi iti propunem conditiile ideale pentru a lua o decizie buna. Pregateste-te pentru urmatoarea ta aventura intr-o masina americana care iti va deschide orizonturile catre nenumarate destinatii noi. Este timpul sa iti faci bagajele si sa te bucuri de confortul pe care il meriti in orice calatorie!

Depozitul va fi blocat pe cardul de credit la preluarea autoturismului și se va debloca la predarea acestuia în aceleași condiții.

Suna ! WhatsApp

Pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună acest site folosește cookies.

Continuând navigarea pe site, sunteți de acord cu folosirea cook-iurilor. Mai multe detalii, aici | Inchide