Ford Focus sau similar

Ford Focus sau similar
luggages
x 4
doors
x 5
passengers
x 5
Manual
Manual

Inchiriere Ford Focus

Atunci cand vrei sa te bazezi pe o masina buna, merita sa inchiriezi Ford Focus pentru ca mereu se va ridica la nivelul asteptarilor. Este un autoturism de clasa medie, care asigura un grad ridicat de confort pentru toti pasagerii si asigura o experienta placuta. Datorita motorului Diesel, consumul este unul redus, atat in oras, cat si in exterior, ceea ce face ca aceasta masina economica sa impuna nevoia unui buget redus pentru carburant.

Dimensiunile sale asigura confort deplin la orice drum, indiferent ca vorbim de drumuri scurte in interes de serviciu, fie de calatorii lungi si vacante. Printre dotarile sale se numara aerul conditionat care este mereu de nelipsit, atat vara, cat si iarna, Bluetooth pentru ca redarea muzicii preferate sa se faca fluent, iar apelurile sa fie la doar o atingere de buton distanta. Geamurile electrice, comenzile pe volan, USB, radio cu CD, toate reprezinta optiuni menite sa asigure o experienta mai placuta pentru sofer, dar si pentru pasageri.

 

Cine opteaza pentru inchiriere Ford Focus, indiferent ca circula singur in masina sau alaturi de altii, se va bucura de conditii ideale la fiecare drum parcurs. Pregateste-te chiar acum de urmatoarea calatorie si alege un Ford Focus ca mijloc de transport.

Depozitul va fi blocat pe cardul de credit la preluarea autoturismului și se va debloca la predarea acestuia în aceleași condiții.

Suna ! WhatsApp

Pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună acest site folosește cookies.

Continuând navigarea pe site, sunteți de acord cu folosirea cook-iurilor. Mai multe detalii, aici | Inchide