Ford Fiesta sau similar

Ford Fiesta sau similar
luggages
x 3
doors
x 4
passengers
x 5
Manual
Manual

Inchiriere Ford Fiesta

Ford Fiesta reprezinta poate cea mai cautata masina din portofoliul nostru datorita tuturor avantajelor pe care le aduce. Cine se orienteaza catre inchiriere Ford Fiesta va beneficia de o masina care pare mica la exterior, dar care in realitate este foarte spatioasa datorita unei bune compartimentari interioare. Masina este ideala in oras si in traficul aglomerat, dar nici la drum lung nu dezamageste si asigura conditiile ideale pentru o calatorie perfecta. 

Echipata cu un motor Diesel, Ford Fiesta este un autoturism economic, care nu necesita un buget generos pentru nicio calatorie. In plus, brand-ul american Ford este renumit pentru fiabilitatea sa, dar si pentru siguranta adusa de toate sistemele de securitate cu care masina este dotata. O adevarata placere la condus, dupa ce calatoresti cu Ford Fiesta ai toate sansele sa iti doresti sa ai mereu o asemenea masina. Atunci cand optezi pentru serviciul de inchiriere Ford Fiesta, beneficiezi de confort si siguranta la preturi avantajoase. Fie ca vei calatori in interes de serviciu, fie ca vei face o excursie in concediu, ai certitudinea ca masina aceasta iti indeplineste toate placerile. Alege sa inchiriezi chiar acum si pune la punct detaliile urmatoarei tale calatorii!

Depozitul va fi blocat pe cardul de credit la preluarea autoturismului și se va debloca la predarea acestuia în aceleași condiții.

Suna ! WhatsApp

Pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună acest site folosește cookies.

Continuând navigarea pe site, sunteți de acord cu folosirea cook-iurilor. Mai multe detalii, aici | Inchide