Dacia Duster sau similar

Dacia Duster sau similar
x 4
x 5
x 5
Manual

Inchiriere Dacia Duster

Ai nevoie de un SUV? Atunci nu ai cum sa dai gres cand optezi pentru inchiriere Dacia Duster. Dacia este renumita pentru calitatea autoturismelor sale si pentru fiabilitatea lor, iar faptul ca Duster este un SUV reprezinta un avantaj important pentru cei care vor sa ajunga chiar si in cele mai indepartate destinatii. Masina are garda ridicata la sol, asa ca daca iti place muntele, aceasta este cea mai buna optiune pentru tine. In plus, acest model este potrivit si in oras pentru ca te poate purta in siguranta catre orice destinatie. 

Autoturismul este foarte spatios, asa ca permite transportul in conditii excelente pentru 5 persoane si bagajele lor. Mai mult, este bine dotat, ceea ce asigura o experienta placuta la condus, iar motorul Diesel este economic, ceea ce presupune ca nu vei ajunge foarte des pe la benzinarie, iar cuplul ridicat asigurat permite efectuarea fara griji a oricarei depasiri la drum lung. 

Te poti interesa de inchiriere Dacia Duster si vei observa ca preturile sunt foarte bune, motiv pentru care reprezinta o alegere cu adevarat inspirata. Ai parte de conditii foarte bune in orice calatorie, indiferent de destinatie, asa ca ai certitudinea ca nu vei da gres cu alegerea facuta.

Depozitul va fi blocat pe cardul de credit la preluarea autoturismului și se va debloca la predarea acestuia în aceleași condiții.

Ce masini pot inchiria cu ASCAR?

Găsiți vehiculul de închiriat care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. printre gama noastră largă de vehicule reînnoite constant.

Dacia Duster
Duster
Suna ! WhatsApp

Pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună acest site folosește cookies.

Continuând navigarea pe site, sunteți de acord cu folosirea cook-iurilor. Mai multe detalii, aici | Inchide