Audi A6 sau similar

Audi A6 sau similar
luggages
x 5
doors
x 4
passengers
x 5
Automatic
Automatic

Inchiriere Audi A6

Iti doresti sa conduci o masina sigura, plina de eleganta? Atunci Audi A6 este un sedan premium pentru tine. Opteaza pentru serviciul de inchiriere Audi A6 si te vei bucura de o experienta placuta la fiecare drum pe care il parcurgi, acesta fiind un autoturism foarte versatil, care se potriveste pentru orice ocazie. Motorul sau Diesel este puternic, fiind o adevarata placere sa conduci masina, insa consumul este redus, motiv pentru care nu vei ajunge des la benzinarie. 

 

Acesta este un sedan de lux, iar calitatea materialelor sale face diferenta, astfel ca cei care aleg sa inchirieze Audi A6 isi vor dori sa il conduca mereu. Masina dispune de tehnologii noi, de calitate germana, care au menirea de a face experienta si mai placuta, atat pentru soferi, cat si pentru pasageri. Sistemele de siguranta din dotare reprezinta un alt mare plus pentru ca acestea garanteaza ca vei ajunge la destinatie fara probleme, indiferent de distanta pe care trebuie sa o parcurgi.

 

Cine se orienteaza catre inchiriere Audi A6 o poate face si pentru ca este o masina potrivita pentru calatorii, spatiul generos fiind unul din punctele sale forte. Asadar, pasagerii dispun de suficient loc pentru a se destinde, iar portbagajul poate transporta bagajele fiecaruia.

Depozitul va fi blocat pe cardul de credit la preluarea autoturismului și se va debloca la predarea acestuia în aceleași condiții.

Suna ! WhatsApp

Pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună acest site folosește cookies.

Continuând navigarea pe site, sunteți de acord cu folosirea cook-iurilor. Mai multe detalii, aici | Inchide