Audi

In mod convenabil, Audi este primul producator de pe lista noastra si ofera o imagine perfecta a industriei auto in 2019 - lansand noi SUV-uri si o masina pur electrica. Ultimul este Audi e-tron de 402 CP, un SUV cu motor electric care poate ajunge de la 0 la 62 km / h in 5,7 secunde. Este, de asemenea, destul de stabil in curbe, cu un sistem inteligent de tractiune integrala. Este bine de stiut, desi majoritatea oamenilor vor fi mai interesati de interiorul sau frumos proiectat, de inalta tehnologie si foarte practic.

Audi E-Tron

De asemenea, confirmat pentru anul 2019 este Audi RS 5 Sportback - versiunea performanta a coupe-ului cu cinci usi a lui Audi. Are un V6 de 2,8 litri cu turbocompresor de 2,9 litri, care va ajunge de la 0 la 62 km / h in aproximativ 4 secunde.

Audi RS 5

De asemenea, asteptam ca Audi sa aiba mai multe masini neconfirmate, inclusiv Audi Q4 - o versiune coupe a SUV-ului Q3 - si Audi RS 7 - o versiune de 600 de cai pentru Audi A7 Sportback.

BMW

Daca Audi are un val de masini care urmeaza sa fie lansate, atunci ceea ce vine de la BMW este mai mult un tsunami - in frunte cu BMW Seria 3 care soseste in primavara. Cea mai recenta versiune a celui mai popular model al companiei, are un nou aspect inteligent in interior. Aproape la fel de important ca Seria 3, este noul BMW Seria 1, care va sosi in luna august. Acesta este setat sa elimine tractiunea din spate a masinii, in favoarea tractiunii pe fata, ceea ce permite o manevrabilitate mai previzibila in conditii alunecoase, si spatiu interior suplimentar datorita motorului mai compact. La fel ca Seria 3, Seria 1 va avea un interior dotat cu cel mai recent sistem de infotainment activat de voce.

BMW X7

BMW X3 M si X4 M (o versiune coupe a aceleiasi masini) sunt de asemenea SUV-uri de performanta, dar nu sunt pregatite sa intre in showroom-uri pana in vara. Ele vor veni echipate cu un motor de 3.0 litri, cu doua turbine, cu sase cilindri si 400 CP.

In topul SUV-urilor este noul BMW X7, programat sa fie alaturi de noi in aprilie. Noua masina este foarte usor de condus si foarte luxoasa. Datorita marimii imense, putem spune ca este prima masina cu sapte locuri a companiei (al treilea rand din X5 este potrivit doar pentru copii) si toate modelele vin cu un acoperis din sticla care le fac mai usoare si par mai aerisite in interior.

In anul 2019, gama BMW va fi completata si de patru masini sportive noi, incepand cu BMW Z4 convertible. Ea are un stil impresionant, si o gama de motoare cu patru sau sase cilindri. Aceasta va putea concura cu modele precum Porsche Boxster, si va fi lansata in martie.

BMW Z4 Convertible

Apoi, exista BMW Seria 8 Convertible si Gran Coupe. Primul este o versiune superioara a Seriei 8 Coupe care urmeaza a fi vanduta in aprilie 2019, iar cea de-a doua este o versiune coupe cu patru usi a aceleiasi masini care va fi comercializata la sfarsitul anului 2019.

In cele din urma, masina sport M8 este o versiune mai concentrata a coupe-ului din seria 8, cu acelasi V8 de 4,4 litri si cu tractiune integrala, gasite in BMW M5. De asemenea, va lovi showroom-urile la sfarsitul anului 2019.

Citroen

Noul Citroen C5 Aircross aterizeaza in showroom-uri la inceputul anului 2019. SUV-ul mare al lui Citroen se va concentra pe asigurarea unui confort excelent, cu un corp umplut de sisteme de sunet, si cu oua suspensie inovatoare a companiei, care ar trebui sa netezeasca chiar si cele mai denivelate drumuri. In interior, modelul C5 are o multime de spatiu pentru patru persoane si bagajele lor - si detine aceleasi scaune cu spuma dubla pe care le-am vazut deja in C4 Cactus.

Citroen C5 Aircross

Impreuna cu C5-ul obisnuit, ne putem astepta sa vedem si modelul hibrid lansat spre sfarsitul anului. Are o cutie de viteze automata cu opt trepte si un motor pe benzina de 180 CP, combinat cu un motor electric, ceea ce inseamna ca poate merge pana la 50 de km folosind doar energie electrica.

Ford

Vestea cea mare de la Ford vine cu lansarea noului Ford Focus ST. Se spune ca va avea un motor turbo de 2,3 litri (nu motorul cu trei cilindri de 1.5 litri creat anterior) care produce cel putin 275 cai putere. Focus ST ar putea fi cel mai apreciat hatchback, dat fiind faptul ca Focus-ul obisnuit este deja cea mai buna masina pe care o poti conduce din aceasta clasa.

Intre timp, 2019 va aduce, de asemenea, o versiune noua a Ford Edge, care se va bucura de un look fresh in interior si in afara, si va primi si un motor nou.

Honda

Honda este un alt producator care lanseaza masini hibride si electrice in 2019. Primul dintre acestea este Honda CR-V Hybrid, care utilizeaza un motor pe benzina, impreuna cu doua motoare electrice pentru a economisi combustibil. Honda CR-V a crescut in dimensiune, astfel incat va avea mai mult spatiu interior si va primi un sistem de infotainment imbunatatit.



Vestea mai interesanta este ca Honda Urban EV va intra in productie la sfarsitul anului 2019, si se vorbeste deja ca va participa la salonul de la Geneva din martie. Inaugurat initial ca un concept la showroom-ul de automobile din Frankfurt in 2017, este o masina urbana electrica cu costuri scazute de functionare si un design extrem de cool si retro. Masina s-a dovedit atat de populara, incat Honda nu va schimba prea mult designul masinii.

Suna ! WhatsApp

Pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună acest site folosește cookies.

Continuând navigarea pe site, sunteți de acord cu folosirea cook-iurilor. Mai multe detalii, aici | Inchide