Indiferent de motivele pentru care ai decis sa inchiriezi o masina, pentru a beneficia de cea mai buna experienta posibila si pentru a evita neplacerile cu autoturismul inchiriat, este important sa fii cat mai bine informat si sa tii cont de mai multe aspecte cheie, cum ar fi furnizorul de servicii de rent-a-car pe care il alegi. In prezent, pe piata serviciilor de inchirieri masini exista atat companii serioase si de incredere, cat si companii mai putin serioase, care isi desfasoara activitatea fara a beneficia de un acord legal in acest sens, astfel ca este bine de stiut cum sa le recunosti pe acestea din urma pentru a evita tepele, fraudele si inchirierile neautorizate. Iata cateva aspecte cheie la ce trebuie sa fii atent pentru a evita tepele atunci cand apelezi la serviciile de rent-a-car:

Inchiriaza o masina doar in baza unui contract valabil, semnat de ambele parti – client, respectiv firma de inchirieri auto. Solicita intotdeauna contractul tau la predarea masinii si asigura-te ca totul este legit. De asemenea, nu plati niciodata in avans online.

Cerceteaza foarte bine piata si compara si evalueaza preturile - Pe piata serviciilor de inchirieri masini exista anumite companii care practica si propun un pret foarte mic la inchiriere, insa cert o garantie foarte mare pentru a insela clientii. Prin urmare, pretul este unul dintre factorii care iti pot ridica sau nu semne de intrebare inca de la bun inceput. Asigura-te ca nu exista costuri ascunse la inchiriere pentru a nu avea mai apoi parte de surprize neplacute.

Verifica starea masinii la primire si acorda atentie tuturor detaliilor - Inainte de a porni la drum, pentru a te asigura ca starea masinii este aceeasi cu cea precizata in contract, este recomandat sa faci o mica inspectie in momentul inchirierii si sa verifici daca autoturismul prezinta vreun defect vizibil. Cu siguranta nu vrei sa fii bun de plata pentru avarii, zgarieturi sau alte tipuri de uzura de care nu esti raspunzator, asa ca arunca o privire amanuntita asupra masinii si fa cateva fotografii elocvente pentru a avea dovezi reale in cazul in care situatia o impune. Totodata, ai grija ca aceasta sa aiba reviziile tehnice facute la zi, deoarece orice defectiune minora poate strica, garantat, calatoria cu masina.

Verifica combustibilul disponibil - Desi companiile care se ocupa de inchirieri auto sunt obligate sa puna la dispozitia clientilor masini cu plinul facut, pentru a evita sa fii ,,furat” si pacalit la acest capitol, cel mai bine este sa verifici in bord nivelul de combustibil inainte de a pleca la drum cu vehiculul inchiriat.

Solicita si verifica actele masinii - De asemenea, pentru a evita neplacerile si pentru a te deplasa regulamentar, verifica actele masinii la primire (certificate de inmatriculare, rovigneta, RCA etc.) si asigura-te ca acestea sunt valabile si apartin masinii pe care o inchiriezi.

Citeste recenziile clientilor - Recenziile pot fi un motiv in plus sa alegi o anumita companie prestatoare de servicii de inchirieri auto. Cu cat o companie are recenzii pozitive din partea clientilor care au utilizat anterior serviciile sale, cu atat exista mai multe sanse ca aceasta sa fie serioasa si de incredere. In alta ordine de idei, recenziile iti vor oferi informatii valoroase si te vor ajuta sa iei cea mai buna decizie atunci cand vine vorba de inchirierea unei masini de la o anumita companie.

Toate aceste sfaturi te poti scuti de multe probleme si capcane, iar pentru seriozitate, profesionalism, transparenta si flexibilitate fara compromisuri atunci cand vine vorba de servicii de rent-a-car, te invitam sa apelezi la Ascar. Aici te asteptam cele mai bune conditii de inchirieri auto de pe piata si preturi pentru toate buzunarele, astfel ca nu iti ramane decat sa ne contactezi atunci cand ai nevoie de o masina pe termen scurt, mediu sau lung. Mai ales ca iti oferim disponibilitate non-stop, pentru ca tu sa te poti bucura de o experienta rent-a-car completa, adaptata intotdeauna nevoilor si preferintelor personale.

Descopera chiar acum oferta noastra si rezerva cu usurinta masina potrivita pentru tine – fara costuri ascunse si in conditii de maxima siguranta si legalitate. Si nu uita: atunci cand te orientezi catre o companie de incredere pentu servicii de inchirieri auto, sansele de a intampina situatii neplacute sunt minime, ceea ce inseamna ca Ascar este alegerea corecta pentru tine.

Suna ! WhatsApp

Pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună acest site folosește cookies.

Continuând navigarea pe site, sunteți de acord cu folosirea cook-iurilor. Mai multe detalii, aici | Inchide