Pe piata sunt disponibile in prezent atat de multe autoturisme, incat exista o optiune potrivita pentru toate nevoile si preferintele posibile. Cu toate acestea insa, daca ai de gand sa achizitionezi o masina in viitorul apropiat, dar nu ai reusit sa te decizi inca asupra marcii, te ajutam sa iei o decizie  buna pentru tine si iti prezentam cele mai populare masini din intreaga lume, conform datelor statistice oficiale, respectiv cateva dintre cele mai importante caracteristici pentru care acestea sunt atat de indragite de catre soferii din toate colturile lumii.

Volkswagen Passat - Acest model ocupa locuri fruntase in topul celor mai populare masini din intreaga lume. Si pe buna dreptate, deoarece este un model spatios, care ofera confort, siguranta si un raport calitate-pret imbatabil.

Dacia Sandero - Conform celor mai recente statistici oficiale, Dacia Sandero a fost a doua cea mai populara masina din Europa in 2022, reusind sa ramana in topul preferintelor soferilor din intreaga lume datorita confortului deplin, fiabilitatii si performantei excelente pe care le ofera, indiferent de distanta parcursa.

Nissan Qashqai - Design-ul de calitate, interiorul spatios si consumul redus de combustibil sunt doar cateva dintre caracteristicile care au condus la popularitatea ridicata a acestei masini in intreaga lume.

Ford Kuga - Cu un design impunator si elemente unice atat la interior, cat si la exterior, acest SUV din clasa mijlocie se regaseste de asemenea in topul celor mai populare masini in intreaga lume, ramanand o optiune foarte atractiva atunci cand vine vorba de performante inalte, preturi de achizitie acccesibile, siguranta la drum si confort fara compromisuri.

Toyota Yaris - Un alt autoturism care inregistreaza vanzari notabile in intreaga lume este si Toyota Yaris, un model de dimensiuni compacte, ce ofera un pachet atractiv de fiabilitate, eficienta energetica, confort, calitate si durabilitate.

Renault Clio - Confortabila la interior, cu un consum mic si un comportament foarte bun atat la drumurile scurte prin oras, cat si la drumurile lungi, aceasta masina transforma sofatul intr-o adevarata placere, motiv pentru care nu poate lipsi de pe lista celor mai populare autoturisme din intreaga lume.

Testeaza modelul de masina preferat cu ajutorul serviciilor de inchirieri auto de la Ascar

 

Acum ca ai aflat care sunt cele mai cunoscute masini din lume, daca ai dorinta de a conduce un anumit model pentru o experienta noua la volan, este bine de stiut ca Ascar iti ofera o gama variata de masini de inchiriat la preturi extrem de accesibile. Pentru a satisface toate nevoile si preferintele posibile, punem la dispozitia clientilor nostri masini automate, minivan si masini de lux, toate verificate, curate si echipate adecvat in functie de sezon. De la Toyota Yaris, Skoda Octavia, Renault Megane si Clio, la Volkswagen Passat, Mercedes A Class, Nissan Qashqai, Land Rover Discovery sau Ford Kuga, la noi ai certitudinea ca vei gasi modelul ideal pentru nevoile tale. Rezerva acum pe ascar.ro si profita de cele mai bune oferte rent-a-car de pe piata.

Orice calatorie se va dovedi o experienta unica la volanul unei masini Ascar Rent a Car.

Suna ! WhatsApp

Pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună acest site folosește cookies.

Continuând navigarea pe site, sunteți de acord cu folosirea cook-iurilor. Mai multe detalii, aici | Inchide